Royal Denta
LT
LV
EE
RU
EN

Privatumo politika

 

Dėkojame, kad apsilankėte Limo Trading Company, UAB interneto svetainėje ir/ar bendraujate su mumis elektroniniu paštu. Gerbiame Jūsų privatumą ir įsipareigojame saugoti jį laikydamiesi šios Privatumo politikos (toliau – „Privatumo politika“). Šioje Privatumo politikoje rasite informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą. Mes įsipareigojame būti skaidrūs, pateikdami aiškią informaciją apie tai, kokie Jūsų asmens duomenys tvarkomi, tvarkymo tikslus, asmens duomenų saugojimo laikotarpį, taip pat teisinį duomenų tvarkymo pagrindą ir kitą informaciją, kurią turime pateikti pagal galiojančius teisės aktus.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis laikomės Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo ir kitų tiesiogiai taikomų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą, taip pat kompetentingų institucijų nurodymų.

Sutikę gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus mūsų interneto svetainėje, kartu pateikiate savo asmens duomenis. Jūsų pateiktus duomenis teisėtai tvarkome ir naudojame žemiau išvardytais tikslais:

Tiesioginė rinkodara: pasiūlymai, apklausos, renginiai ir kt.

Renkame šiuos duomenis:

  • vardas, pavardė;
  • domėjimosi sritis;
  • el. pašto adresas;
  • telefono numeris;
  • el. pašto sąveika (informacija apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas, kada ir kiek kartų jis buvo perskaitytas / atvertas, ar jis buvo persiųstas, kokia operacinė sistema ir el. pašto serveris (jo vieta) buvo naudojami);
  • įmonės pavadinimas;

Gavę jūsų sutikimą, tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkome asmens duomenis, o remdamiesi mūsų teisėtu interesu atrinkti ir pasiūlyti būtent Jūsų poreikius atitinkančias prekes ir paslaugas, vykdome profiliavimą.

Siųsti Jums naujienas apie prekes ir paslaugas, pasiūlymus bei metodinę ar reklaminę medžiagą galime tik tuo atveju, jeigu sutinkate gauti šią informaciją.

Jeigu sutikote gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus elektroniniu paštu, norėdami suprasti, ar informacija, kurią siunčiame, Jums aktuali, renkame statistinę informaciją apie išsiųstus naujienlaiškius (ar naujienlaiškį perskaitėte, kada ir kiek kartų jį perskaitėte ar atvėrėte, ar persiuntėte jį kitiems, kokią operacinę sistemą ir el. pašto serverį (jo vietą) naudojote)

Be to, remdamiesi profiliavimu, siunčiame specialiai Jums atrinktus prekių ir paslaugų pasiūlymus, t. y. pagal domėjimosi sritį, pirkimų istoriją, darbovietę.

Taip pat galime pakviesti Jus į renginį ar sudalyvauti apklausoje prašydami įvertinti įmonės veiklą. Dalyvavimas renginiuose ir apklausose nėra privalomas.

Atsisakyti tiesioginės rinkodaros galite spustelėję atsisakymo nuorodą laiške arba susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais. Registruodamiesi tiesioginės rinkodaros pasiūlymams, Jūs patvirtinate, kad Jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi, ir jūs esate ne jaunesni kaip 16 metų amžiaus.

Kaip mes renkame informaciją apie Jus? 
Jūsų asmens duomenis gauname, kai susisiekiate su mumis, užsisakote naujienlaiškį ar užpildote užklausos formą interneto svetainėje ar renginio dalyvio anketą renginio metu.

Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?
Duomenys, pateikti užsisakant tiesioginės rinkodaros pranešimus interneto svetainėje, bus saugomi tol, kol pageidausite gauti mūsų tiesioginės rinkodaros pranešimus ar kol įmonė vykdys veiklą. Mes siekiame nesaugoti pasenusios arba nereikalingos informacijos ir užtikrinti, kad asmens duomenys ir kita informacija apie klientus būtų nuolat atnaujinta ir teisinga.

Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?
Jūsų asmens duomenis galime atskleisti: Įmonėms, su kuriomis dirbame Asmens duomenys yra atkleidžiami įmonėms, kurios teikia mums paslaugas. Tai yra IT priežiūros, naujienlaiškių siuntimo įmonės, rinkos tyrimų ir reklamos agentūros. Visos šios įmonės privalo užtikrinti tokią pačią Jūsų asmens duomenų apsaugą, negali naudoti jų neleistinais tikslais ir turi užtikrinti, kad jų partneriai elgsis taip pat. Kita Ginčų atveju galime perduoti Jūsų duomenis teisės konsultantams.

Asmens duomenų apsauga
Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai. Jūsų duomenų apsaugai naudojame technines ir organizacines saugumo priemones. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami asmenims, kurie turi teisę naudoti šią informaciją.

Slapukai
Savo svetainėje mes naudojame slapukus - technologiją, kuri į tinklalapio lankytojo kompiuterį įdiegia tam tikrą informaciją, tačiau nesaugo jokios asmeninės informacijos apie Jūsų tapatybę. Slapukų naudojimo tikslas yra suprasti kaip naudojama mūsų svetainė, tam, kad pagerinti jos turinį, funkcionalumą bei padaryti ją tinkamesnę vartotojui. Tam, kad galėtume analizuoti ir stebėti šios svetainės lankomumą bei klientų poreikius, mes naudojame trečiosios šalies svetainės lankomumo sekimo įrankį (Google Analytics) iš „Google“.

Nuorodos į kitas svetaines
Mūsų svetainėse yra nuorodų į kitas internetines svetaines, kuriose mūsų svetainės lankytojai gali rasti jiems naudingos informacijos, tačiau šis pareiškimas dėl privatumo minėtoms interneto svetainėms yra netaikomas. Todėl dėl minėtose interneto svetainėse taikomos privatumo politikos rekomenduojame bendrauti tiesiogiai su tų svetainių atstovais.

Tiesioginė rinkodara: pasiūlymai, apklausos, renginiai ir kt. Renkame šiuos duomenis:

  • gauti informaciją apie tai, ar tvarkome Jūsų asmens duomenis, ir prieigą prie savo duomenų;
  • teisę kreiptis į mus su prašymu ištaisyti netikslius asmens duomenis;
  • teisę ištrinti savo asmens duomenis. Ši teisė negalioja, jei duomenų tvarkymas susijęs su saviraiškos ir informacijos laisve, teisiniais įsipareigojimais ar teisinių reikalavimų nustatymu, vykdymu bei gynimu;
  • teisę gauti ar perduoti kitai įmonei savo asmens duomenis (vadinamoji teisė į duomenų perkeliamumą). Ši teisė galioja, kai asmens duomenys tvarkomi automatizuotai, remiantis Jūsų sutikimu arba pasirašius sutartį;
  • teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą tam tikromis aplinkybėmis;
  • teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu kai asmens duomenų tvarkymas yra grindžiamas mūsų ar trečiųjų šalių teisėtais interesais;
  • teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą;
  • teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis.

Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, kreipkitės į mus raštu arba susisiekite žemiau nurodytais kontaktais.

Jeigu manote, kad tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis, neatitinka galiojančių teisės aktų, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (www.ada.lt).

Privatumo politikos pakeitimai
Reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką. Ši versija atnaujinta 2019 m. gegužės 20 d.

Kontaktinė informacija
Jei turite klausimų apie asmens duomenų tvarkymą, pageidavimų ar pastabų, susisiekite su mumis, pasinaudodami kontaktais, pateiktais žemiau:

Prekinio ženklo savininkas

UAB "Limo Trading Company"
Tel.: +370 684 19 699 El. p.: info@royaldenta.com